Tässä vasta taito! Mies säikäytti naiselta housut jalasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiset pitävät jostain syystä toistensa säikäyttelemisestä todella paljon. Pelästyminen on harvemmin mukavaa, mutta säikäyttelijän roolissa on todella hauska seurata pelästyneiden reaktioita ja ilmeitä. Nykyään monet säikäyttelyt ikuistetaan vielä videolle, mikä päästää muutkin jakamaan pelästyttäjän ilon.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne siitä, miten eräs mies pelästyttää kotiin saapuvan naisen. Mies on valmiina oven takana seisomassa ja odottamassa juuri oikeaa hetkeä kun nainen astuu ovesta sisälle. Kun nainen laittaa oven kiinni, mies säikäyttää hänet.

Ihmisten aivot menevät täysin lukkoon ihmisen pelästyessä eikä kukaan pysty kontrolloimaan omaa reaktiotaan, eleitään tai suusta pääseviä ääniä. Tällä kerralla nainen ei pystynyt näiden asioiden lisäksi kontrolloimaan myöskään omia vaatteitaan, sillä mies sai pelästytettyä naiselta housutkin jalasta.