Vauva soitti pöydän kantta – Mozart jäi toiseksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat ja taaperot rakastavat erilaisten pintojen koskettamista ja lyömistä. Moni pikkuinen alkaa aina innostuessaan hakkaamaan esimerkiksi pöydän kantta tai lattiaa vimmatusti kämmenillään. Yksi isä keksi kuvata lastaan videolle ja tehdä vauvasta todellisen pianistineron.

Trevor Bricker on kuvannut poikaansa, kun tämä on istunut innoissaan isänsä sylissä ruokapöydän ääressä. Vauva on hakannut käsiään pöydän kantta vasten, mistä muusikkoisä on saanut oivan idean. Isä on katsonut videon ja säveltänyt pojan käsien liikkeisiin sopivat pianokuviot.

Videon lopputuloksesta on saatu hauska lisäämällä pianonsoitto taustalle. Vauva näyttää siltä kuin se soittaisi pöytää, joka oikeasti toimii kuin piano ja kuulostaakin siltä. Hauska idea lauluntekijältä, joka sai helpolla kikalla tehtyä vauvastaan kekseliään pianistin.