Haravoi koirallesi lehtikasa – lopputulos palkitsee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat rakastavat syksyä. Viileässä on mukavampi lenkkeillä ja maa on täynnä mielenkiintoisia tuoksuja. Jody Hartman on julkaissut YouTube-kanavallaan videon Stella-nimisestä koirastaan, joka rakastaa syksyä etenkin pudonneiden lehtien vuoksi.

Hartman on haravoinut koiralleen korkean pinon maahan pudonneista lehdistä eikä Stella voisi olla onnellisempi. Stella juoksee ja hyppii lehtikasaan yhä uudelleen ja on todella innoissaan lehdistä. Pudonneista lehdistä koottu kasa on varmasti täynnä herkullisia tuoksuja, jotka suorastaan houkuttelevat koiraa pyörimään niiden seassa.

Harva antaa koiransa piehtaroida lehtikasoissa varsinkaan silloin, kun koiranomistaja on itse joutunut haravoimaan pitkän päivän saadakseen pinon kasaan. Koiran valtava riemu kuitenkin palkitsee omistajan niin runsaalla kädellä, että moni voisi harkita asiaa uudelleen ja antaa koiransa levittää korkea lehtipino edes kerran.