Mies lämmitteli vaimoa puheillaan – vaimo sammui kesken kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viikon aikana tehdyt työpäivät, arjen perusaskareet ja lapsien hoitaminen laittavat välillä vanhempien jaksamisen koetukselle. Parisuhteen hoitaminen voi jäädä toissijaiseksi, kun vapaa-ajan tai pienen hengähdystauon osuessa kohdalle tekisikin mieli nukahtaa romanttisen illan sijaan.

Eräs aviomies oli odottanut, että saisi vaimonsa kanssa hieman kahdenkeskistä aikaa. Mies on huvittunut huomatessaan vaimon olevan niin väsynyt, että hänen suunnitelmansa tuskin tulevat toteutumaan. Mies on kuvannut vaimoaan videolle, jolla mies yrittää saada naista innostumaan kertoessaan hänelle mitä romanttinen ilta tulisi pitämään sisällään.

Mies kertoo vaimolle, että hän tulee tekemään naisen lempiruokaa, minkä jälkeen he voivat yhdessä rentoutua television edessä. Mies kertoo voivansa elokuvan ääressä hieroa naista, minkä jälkeen puheet olisivat saattaneet mennä vieläkin kuumemmiksi ellei nainen olisi nukahtanut kesken kaiken. Naisen silmät ovat menossa koko ajan kiinni ja lopulta unen viedessä voiton naisen pää kopsahtaa pöydän kanteen kiinni.