Peuran vasa kiintyi pelastajaansa – ihana selviytymistarina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies näki eräänä päivänä pihansa poikki kävelevän peuran kahden pienen vasan kanssa. Toisen vasan jalka ei ollut kunnossa eikä se pystynyt kunnolla kävelemään. Vasa jäi emostaan ja toisesta vasasta jälkeen, minkä vuoksi mies päätti ottaa pikkuisen hoitoonsa.

Miehen pihan lähistöllä on useita karhuja ja susia, joten mies ajatteli, että vasa ei tulisi selviämään yksin. Mies teki vasalle pienen kipsin murolaatikon pahvista, minkä avulla vasan jalka alkoi vähitellen toimimaan oikein.

Vasa kiintyi mieheen sekä hänen muihin lemmikkeihinsä, jotka auttoivat miestä hoitamaan vasaa ja ottivat pienen toipilaan hyvin vastaan. Vasa kiintyi mieheen lopulta niin paljon, että ei olisi vapautushetkellä halunnut lähteä miehen luota vaan palasi aina juoksujalkaa takaisin miehen yrittäessä karata lähistöltä.

Mies kävi joka ilta etsimässä vasan emoa, koska pieni jäi mielummin miehen luo kuin olisi lähestynyt tuntemattomia peuroja. Lopulta mies löysi vasan emon ja sisaren, ja sai viimein yhdistettyä peuraperheen. Mies on julkaissut onnistuneesta pelastusoperaatiosta ja vasan kuntouttamisesta hellyttävän videon honeysada-nimisellä YouTube-kanavallaan, ja koskettava tarina onkin saanut nopeasti satoja kommentteja.