Kylie Jenner sai lahjaksi 40 000 dollarin koiranpennun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen nuorin julkkistähti Kylie Jenner on ollut viime aikoinen monenlaisten kohujen kohteena, sillä hänen epäillään muuttaneen ulkonäköään täyttämällä muun muassa huulia ja rintoja keinotekoisilla aineksilla. Nyt Kylie on kasvattanut perhettään kalliilla koiranpennulla.

Kylie ja hänen räppäri-poikaystävänsä Tyga ovat saaneet peräti 40.000 dollarin hinnalla englanninbulldoggin. Rolly-nimen saanut nelijalkainen ihmisen paras ystävä hankittiin koiramaailmassa maineikkaasta Shrinkabullsista, mutta Kylie ja Tyga saivat sen lahjaksi. Koiran nimittäin osti heille PingTankin toimitusjohtaja Jeremy Greene.

Splash
Splash

Äskettäin Kylie Jenner lähetti anteeksipyynnön Jessica Alballe, kun hänen turvamiehensä olivat tönineet Albaa. Kardashian lähetti suosikkinäyttelijälle kukkakimpun. Alba kertoi sittemmin Instagram-tilillään, miten ihanaa oli tulla kotiin, jossa häntä odotti kaunein kukkakimppu. Alba kiitti Jenneria kohteliaasti herttaisesta eleestä ja otti anteeksipyynnön avosylin vastaan.