Ryhmäseksin Tinder esiteltiin – 3nder on suunnattu vapaamielisille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ryhmäseksistä kiinnostuneille on äskettäin lanseerattu oma deittisovellus nimeltä 3nder. Lontoolaisen yrityksen ideoimassa sovelluksessa yhdistyvät ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita muun muassa kolmenkimpasta.

Tinder-sovelluksen tavoin ihmiset perustavat sovellukseen oman profiilinsa. Sen sijaan, että sovellus etsisi käyttäjille unelmien kumppania tai paria, etsii se yhteensopivuuksia useampien ihmisten kesken. Kolmenkimppaan vaaditaan kolmen ihmisen yhteensopivuus keskenään.

Sovelluksen luoja Dimo Trifonov kertoi Tech City News -lehdelle, että hän uskoo deittisovelluksensa menestykseen, sillä yhä useammat ihmiset haluvat pitää hauskaa useiden uusien tuttavuuksien kanssa samanaikaisesti.

Trifonovin mukaan sovellus sopii erityisesti seikkailunhaluisille ja avarakatseisille ihmisille. 3nder on saanut sijoittajilta yli 500.000 dollaria rahoitusta sovelluksen lisäkehitystä varten. Toistaiseksi sovellus on ladattavissa ainoastaan iOS-puhelimille.