BMW-kuski petti vaimoaan – auto joutui rajun koston kohteeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aviomiehensä pettämisestä raivostunut kiinalaisnainen on tuhonnut lähes 275.000 euron arvoisen BMW:n vasaralla Shenzhenissä, Kiinassa. Nainen tiesi, että ökyauto oli lähellä aviomiehen sydäntä ja sen tuhoaminen olisi miehelle kova pala.

Petetyn naisen kostotoimilla oli useita silminnäkijöitä ja tapauksesta on uutisoitu kiinalaismediassa. People’s Daily Online -lehden mukaan nainen halusi saada huomiota, sillä hän halusi nöyryyttää pettämisestä kärähtänyttä miestään julkisesti.

Sen lisäksi, että mies oli pettänyt naista, oli hän päättänyt hakea avioeroa ja muuttaa yhteen rakastajattarensa kanssa. Uutiset olivat naiselle liikaa ja hän purki sen väkivaltaisella tavalla.

Vaikuttaisi siltä, että autojen tuhoaminen on yleinen tapa kostaa petetyksi tuleminen. Stara on uutisoinut lukuisista vastaavista tapauksista aiemminkin. Jälleen kerran koston välineenä on ollut pahoin kolhittu ökyauto.