Kissoilla hyvät unenlahjat – lepäävät uskomattomissa asennoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat suloisia nukkuessaan ja välillä ne ääntelevät ja liikkuvatkin unissaan, kun ne unelmoivat jostain jännittävästä seikkailusta. Funnyplox on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan koostevideon kissoista, jotka ovat nukahtaneet epätavallisiin asentoihin.

Videolle päätyneet kissat ovat nukahtaneet mitä omituisimmissa asennoissa. Jotkut ovat kaksinkerroin ja kaksi kissaa makaa jopa vatsallaan niin, että niiden kasvot ovat suoraan alustaa vasten.

Kissat ovat tehneet pedin kukkaruukusta, muovimukista ja pöytäjalkapallopelistä jo jotkut ovat nukahtaneet hauskasti meritähtiasennossa selällään kaikki raajat eri suuntiin osoittaen. Tämä video todistaa ainakin sen, että tarpeeksi väsyneenä pystyy nukahtamaan mihin vain ja miten vain ja myös sen, että kissat omistavat todella hyvät unenlahjat.