Näin tosimies siivoaa lehdet pihamaalta – valmista tyylillä ja nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puista putoavat lehdet ovat kaikkien pihojen jokasyksyinen ongelma. Lehtiä saa lakaista kuisteilta ja haravoida pihoilta useaan otteeseen ennen kuin niiden putoaminen loppuu. Mies näyttää uudella videollaan melko kekseliään ja hauskan tavan, jolla sisäpiha saadaan nopeasti puhtaaksi lehdistä.

Mike Schreurs on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän antaa tyylinäytteen siitä miten sisäpiha siistitään pudonneista lehdistä todella nopeasti. Mies lakaisee pihaansa aluksi luudan avulla, mutta turhautuu siihen nopeasti, minkä jälkeen nostaa UAV-kopterin ilmaan.

Mies putsaa pihan lehdistä kopterinsa avulla todella nopeasti. Mies ohjaa kopterin aiheuttaman ilmavirtauksen avulla lehdet pihan reunoille ja nauttii pihatöistä luultavasti ensimmäistä kertaa elämässään. UAV-kopterista on moneksi, mikä on nähty useiden eri videoiden muodossa, mutta siivousvälineenä sitä näkee harvemmin käytettävän.