Pysäköinti pahasti pieleen – sai ajokortin kirjekurssilta?

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään pysäköintialueen valvontakamera taltioi erikoisen tilanteen Serpukhovissa, Venäjällä. Autoilija näki vapaana olevan paikan ja hän suunnitteli peruuttavansa ruutuun. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, kunnes kuski huomasi olevansa liian lähellä viereistä autoa.

Autoilija päätti tehdä tilaa autojen väliin. Sitten jokin meni pieleen ja kuski osui toisen auton puskuriin. Autoilijan keskittyminen oli herpaantunut eikä hän selvästikään tiennyt mihin suuntaan hänen olisi pitänyt ohjata autoaan.

Lopulta autoilija menetti hermonsa ja poistui paikalta. Kuski ei edes pysähtynyt katsomaan oliko hän naarmuttanut toista autoa, vaan hän kaasutti ulos pysäköintialueelta. Valvontakamerasta oli onneksi hyötyä tässä tilanteessa.