Uudenlainen vessaharja esiteltiin – hyvästi ulostebakteerit!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annika Kela

52-vuotias brittimies on päivittänyt vessaharjan 2010-luvulle. Garry Stewart koki heureka-elämyksen siivotessaan vessanpönttöä. Hän huomasi, että harja, jota hän käytti oli epäkäytännöllinen, keräsi likaa ja sotki paikkoja entisestään.

Niinpä mies suunniteli vessaharjan, joka pysyy puhtaana ja pitää vessan puhtaana. LooBlade on käytännössä päivitetty, parempi versio nykyisestä vessaharjasta. Stewart on keksinnöstään ylpeä ja hän on ihmettellyt, kuinka kukaan ei ole keksinyt samaa aiemmin.

Garry uskoo, että LooBlade tulee korvaamaan aiemmat vessaharjat, sillä uudenlainen muotoilu ratkaisee monia aiempien versioiden ongelmia. Mirror-lehden mukaan Stewart hakee vessaharjojen tuottamiseen rahoitusta Kickstarter-joukkorahoituksella.

Ihmiset ovat selvästi olleet innostuneita tuotteesta, sillä rahoitus on saatu kasaan ja saksalainen myymäläketju on ilmoittanut haluavansa harjan myyntiin ketjun myymälöihin. On siis viimein tullut aika luopua vessojen pahimmasta bakteeripesäkkeestä ja korvata se hygieenisellä LooBladella jo lähitulevaisuudessa.