Adelen uusi megahitti rikkoo ennätyksiä – tiputti Taylor Swiftin kärkipaikalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittitähti Adele on tehnyt viime viikkoina näyttävää paluuta julkisuuteen. Laulajan odotetun tulevan levyn ensimmäinen musiikkivideo, Hello, julkaistiin Youtubessa viime viikolla. Kappale osoittautui vähintäänkin odotetun kaltaiseksi jättihitiksi.

Hello nousi suoraan iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi peräti yli 109 maassa. NME-lehden mukaan kappaleen musiikkivideo on puolestaan julistettu eniten katseluita 24 tunnin aikana keränneeksi Youtube-videoksi. Videota katseltiin vuorokauden aikana jopa 27,7 miljoonaa kertaa.

Aikaisemmin vastaavaa Youtube-ennätystä piteli Taylor Swift Bad Blood -musiikkivideollaan, joka keräsi vuorokauden aikana 20.1 miljoonaa katselukertaa. Adelen tuleva 25-albumi on myös päätynyt listaykköseksi 93 maassa jo pelkkien ennakkotilausten ansiosta.