Kissa loukussa viinikellarissa 7 viikkoa – kärsi vakavasta krapulasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aljosha-niminen kissa oli kadonnut omistajaltaan Claudia von Bürenilta ja saanut naisen huolestumaan tavallista pidemmällä poissaolollaan. Kissa oli iltaisella kävelyllään löytänyt tiensä erään talon viinikellariin, jonne kissa oli jäänyt loukkuun peräti seitsemäksi viikoksi.

Büren oli jakanut naapurustossa julisteita kadonneesta kissastaan, mutta mitään ei kuulunut. Viimein seitsemän viikon kuluttua katoamisesta naiselle ilmoitettiin kissasta, joka oli löytynyt naapurustossa sijaitsevan omakotitalon viinikellarista. Kissa oli ollut loukussa viinikellarissa koko tämän ajan ja oli ollut todella huonokuntoinen ihmisten löydettyä Aljoshan, Huffington Post uutisoi.

Aljosha oli nauttinut viinikellarin antimista ja juonut yksinään kolme viinipulloa. Kun omistaja oli vienyt kissan eläinlääkäriin, se oli kärsinyt vakavasta alkoholimyrkytyksestä. Kissan alkoholimyrkytys hoidettiin, minkä jälkeen sen tuli enää selvitä pahasta krapulasta. Huffington Post -lehden mukaan kissa on kuitenkin nyt kunnossa ja selvisi säikähdyksellä tilanteesta, joka olisi voinut olla sille kohtalokas.