Kotiin saapunu mies löysi vieraan humalaisen sängystään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vancouverissa asuva mies oli tullut kotiin ja nähnyt erikoisen näyn mennessään nukkumaan. Hänen sängyssään oli nukkunut hänelle täysin tuntematon nuori mies, joka oli ilmeisesti humalassa tullut väärään taloon nukkumaan.

Mies on kuvannut videolle oudon tilanteen, kun hän joutuu herättämään vieraan miehen, joka nukkuu hänen sängyssään. Mies kertoo tunkeilijalle huvittuneena, että hän on väärässä talossa ja kysyy tältä, mitä mies tekee hänen sängyssään.

Tilanteen koomisuus nousee entisestään kun paljastuu, että tunkeilija itseasiassa luulee sänkyä hänen omakseen.

Videon kuvannut mies on todella ystävällinen tunkeilijalle ja tarjoutuu jopa tekemään hänelle lattialle pedin, jossa vieras voisi nukkua. Tämä ei kuitenkaan sovi tunkeilijalle, sillä kukaan ei tule potkimaan häntä pois hänen omasta sängystään. Mies päättää herättää vieraan kunnolla ja viedä hänet kierrokselle talossa.

Muut huoneet nähtyään tunkeilija myöntää viimein virheensä ja on samaa mieltä siitä, että hän on väärässä talossa. Kävi kuitenkin ilmi, että hän on joskus asunut kyseisessä talossa ja kävellyt epähuomiossa vanhaan kotiinsa ja makuuhuoneeseen, joka oli aiemmin hänen.