Kurpitsan kaiverrusta amerikkalaistyyliin – nainen ampui kiväärillä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aseharrastaja Kirsteyn Joy Weiss on julkaissut netissä videon kurpitsan kaivertamisesta. Naisen halloweenaiheinen video poikkeaa muista netin niksivideoista, sillä Weiss kaiversi oman kurpitsansa ampumalla sitä.

Kirsten on taitava ampuja ja hänet onkin nähty useissa ammuntakisoissa Yhdysvalloissa. Nainen esitteli taitojaan nyt halloween-teemaan liittyen. Kirsteyn tavoitteena oli saada kurpitsa hymyilemään luotien avulla.

Yhdysvaltalaisnainen onnistui tavoitteessaan, sillä kurpitsaa koristi lopulta kaksi silmää ja leveä hymy. Weiss on suorittanut tehtävänsä turvallisessa ympäristössä ja hän on kokenut aseiden käsittelijä. On siis suositeltavaa, ettei harjoittelijat ota mallia neitokaisen videosta. Perinteisellä kaiverrustavalla kurpitsasta saa yhtä näyttävän, ellei jopa näyttävämmän.