Makwan Amirkhani kadotti lompakkonsa Turussa – somekansa riensi apuun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien suomalaisten idoliksi noussut kurditaustainen Makwan Amirkhani on menestynyt upeasti kansainvälisillä areenoilla vapaaottelijana. Lajissa menestymisen lisäksi mies on ollut usein Staran otsikoissa, sillä hän on aktiivinen someilija ja hän ottaa usein kantaa kansaa puhuttaviin puheenaiheisiin.

Tällä kertaa Makwan on jakanut sosiaalisessa mediassa riemastuttavan tarinan lompakkonsa katoamisesta. Mies oli unohtanut lompakkonsa Raision ABC:lle. Henkilökunta oli onneksi saanut lompakon haltuunsa ja he tiesivät kuinka Makwanin tavoittaa. Tietenkin sosiaalisen median kautta.

Naispuolinen henkilökunnan jäsen ilmoitti Amirkhanille lompakosta Facebookissa. Makwan oli löytymisestä huojentunut ja kiitollinen. Amirkhani osoitti Raision ABC:lle näyttävän kiitoksen sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi mies ilmoitti, että hän aikoo viedä ABC-myymälän myyjän treffeille kiitokseksi hänen esimerkillisestä toiminnastaan. Makwanin tapaus osoittaa, että sosiaalisen median käyttämisestä on apua moneen asiaan.

Tää somen voima! Niin uskomatonta kuin se onkin, lompakko löytyi 9km päästä Raision apsilta! Kiitos Tiina ja ABC:n…

Lähettänyt Makwan Amirkhani 27. lokakuuta 2015