Särkänniemen delfinaarion tilalle SuperPark-aktiviteettipuisto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen, että Särkänniemi sulkee delfinaarionsa. Tänään huvipuisto kertoi mitä delfinaarion tiloihin tulee delfiinien muutettua sieltä eläkepäiviksi toisiin maisemiin. Ensi kesäksi tiloihin avautuu ympäri vuoden auki oleva sisätiloissa toimiva aktiviteettipuisto.

SuperPark Särkänniemi on ketjun sisäaktiviteettipuisto, joka on suunnattu lasten ja aikuisten aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen. Yli 3.000 neliömetrin kokoinen SuperPark täydentää huvipuiston nykyistä tarjontaa monipuolisella liikunnallisella sisällöllä, joka palvelee matkailijoita ja alueen asukkaita ympärivuotisesti.

– SuperPark tekee liikkumisesta viihteellistä. Ideamme on saada lapset ja teinit liikkumaan ilolla, ja perheet viettämään aktiivista aikaa yhdessä, kertoo SuperParkin kehitysjohtaja Taneli Sutinen.

– SuperParkin kanssa Särkänniemestä tulee aidosti entistäkin ympärivuotisempi ja sisällöltään ainutlaatuinen matkailukeskittymä. Samalla saamme nuorisoa kiinnostavan ja koukuttavan kohteen, jollaista olemme tänne hakeneet, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä sanoo.

SuperParkin puistoissa toistuu kolme teemakokonaisuutta. Leikkimieliseen liikkumiseen sopiva seikkailualue on suunnattu lapsille. Game Areena on tarkoitettu eri lajien kokeiluun ja tarjoaa tekemistä myös aikuisille. Kolmas alue on vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliineilla hyppimiselle pyhitetty Freestyle Hall.