Venäläisnainen yritti varastaa panssariauton – matka tyssäsi lyhyeen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moskovassa järjestetyssä näyttelyssä on sattunut erikoinen tilanne. Yksi näyttelyvieraista nimittäin yritti varastaa esitteillä olleen panssariauton ajamalla sen seinästä läpi. Naisen tempaus epäonnistui, sillä auto pysähtyi törmättyään seinään.

The Interpolitex -näyttelyssä oli esillä Venäjän armeijan kalustoa. Nainen oli omien sanojensa mukaan hypännyt panssariauton rattiin hetken mielijohteesta, sillä hän oli nähnyt avaimet virtalukossa. Venäläisnainen väittää, ettei hän tiennyt, että ajoneuvo lähtisi oikeasti liikkeelle.

Daily Mail -lehden mukaan nainen on viety kuulusteltavaksi. Tapauksella oli useita silminnäkijöitä ja naisen tempaus on onnistuttu kuvaamaan myös videoille. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, olisiko nainen ajanut autolla karkuun, mikäli matka ei olisi päättynyt seinään törmäämiseen.