29-vuotias Irina tyrmäävä näky alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk julkaisi taannoin Instagramissa uskaliaan selfie-kuvansa, joka lähti nopeasti leviämään sosiaalisissa medioissa. Tällä kertaa hän on poseerannut oman kännykkäkameransa sijaan ammattikuvaajan kalustolle.

Irina Shayk on kiinnitetty La Cloverin mainoskasvoksi, ja parhaillaan hän poseeraa muotimerkin syksy-talvi 2015 -malliston upeissa kuvissa.

Aiemmin Cristiani Ronaldon kanssa vuosien ajan seurustellut supermalli Irina Shayk on sittemmin seurustellut jo pidempään näyttelijä Bradley Cooperin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran MET-gaalassa.

Splash
Splash
Splash
Splash

irinashayk29102015b

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat