Koiranpentu säpsähti hereille: Pelästyi omaa pieruaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen koiranpennun omistaja oli pannut merkille, että karvakuono näki tapahtumarikasta unta. Koira nimittäin haukkui ja liikkui kesken päiväuniensa. Omistajasta näky oli hellyttävä, joten hän kaivoi kameransa esiin.

Koiranpentu näki selvästikin unta jahtaamisesta, sillä se haukahteli unissaan ja liikutteli jalkojaan. Sitten videolle tallentui jotain ratkiriemukasta. Koira nimittäin kärsi voimakkaista ilmavaivoista kesken unien ja kova ääni sai sen säpsähtäen hereille.

Pienestä koiranpennusta lähtevä töräys oli niin kova, että koira itsekin säikähti sitä. Omistaja ei kyennyt pidättelemään nauruaan ja hän kauhisteli tapahtunutta videolla. Koiranpentu ei tiennyt mistä oli kyse, mutta ilmeestä päätellen se oli hieman nolona tapahtuneesta.