Kolmasosa naisista tyytyväisiä ikuiseen sinkkuelämään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Onnellisuus ei ole välttämättä kiinni parisuhteesta, ja myös yksin voi olla tyytyväinen elämään. Kolmasosa brittinaisista myöntää olevansa onnellinen sinkkuna, vaikka joutuisivat olemaan ilman parisuhdetta koko loppuelämänsä ajan.

Deittisovellus Rendeevoo toteutti kyselyn, jonka perusteella naisten arvot parisuhteeseen liittyen ovat muuttuneet. Kun ennen haettiin rinnalle elämänkumppania ja avioiduttiin aikaisin, nautitaan nyt vapaudesta ja sinkkuelämästä täysin rinnoin. Kolmasosa naisista ei halua koskaan vakituista parisuhdetta.

Osa moderneista naisista haluaa pelkästään harrastaa seksiä miesten kanssa, mutta parisuhde ei tule heille kysymykseen. Mikäli sinkkunainen kuitenkin on valmis parisuhteeseen, mennään naimisiin mieluiten 27-vuotiaana. Vielä 50 vuotta sitten suosituin naimaikä oli 19 vuotta. Ajat ovat muuttuneet radikaalisti, ja peräti 17 prosenttia treffeistä sovitaan nykyään puhelinsovellusten avulla, Femail First kertoo.