Mystinen lihansyöjäbakteeri tuhoaa miehen kasvot – video ei herkimmille

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Erilaiset lihansyöjäbakteerit pääsevät ihmisten ihon alle esimerkiksi haavojen tai puristettujen ja tulehtuneiden näppyjen kautta. Ihmisten ihoa tuhonneet bakteerit ovat kuitenkin olleet yleensä hoidettavissa ja lääkärien tunnistettavissa ennen tätä erikoista tapausta, joka on nyt noussut uutisotsikoihin Vietnamista.

Vietnamilainen mies kärsii mystisestä lihansyöjäbakteerista, joka on saanut lääkärit hämilleen. Bakteeria ei olla saatu kuriin ja se on tuhonnut jo todella ison alueen miehen pään ihosta. Huynh Van Dat on kärsinyt lihansyöjäbakteerista jo 11 vuotta, ja miehestä julkaistu video näyttää Mirror-lehden mukaan miehen tilan vielä melko aikaisessa vaiheessa.

51-vuotias Dat on saanut bakteerin jo vuonna 2004, minkä jälkeen tuntematon lihansyöjäbakteeri on syönyt suuren osa miehen pään sivusta ja toisen korvan kokonaan. Mies ei tästä johtuen pysty enää kunnolla puhumaan tai syömään. Datilla ei ole aiemmin ollut varaa kalliisiin tutkimuksiin, joihin hänen olisi pitänyt päästä. Datin tarinan noustessa uutisotsikoihin joukko kokeneita lääkäreitä on kuitenkin nyt tarjonnut auttavan kätensä ja luvannut hoitaa miestä kustannuksista riippumatta.