Tähtitieteellisen upea vodka – tislattu aidon meteorin läpi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vodka-sanan alkuperä tulee venäjän kielen vettä tarkoittavasta voda-sanasta. Parhaimmillaan vodka on kaukana vedestä, sillä Euroopan unioni määrittelee juoman minimivahvuudeksi 37,5 prosenttia. Nyt markkinoille on tulossa avaruusvodkaa.

Outer Space Vodka on 750 millilitran kokoisessa pullossa oleva viljasta valmistettu väkiviina. Pullon muoto muistuttaa avaruusolion päätä. Alkoholin kuvaustekstissä kerrotaan, että vodka on tislattu meteoriitin läpi, siksi siinä on makuvivahteita ulkoavaruudesta.

Suomi on yksi vodkan yleisimmistä valmistusmaista. Kirkasta viinaa valmistetaan runsaasti myös Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Outer Space Vodka on valmistettu Yhdysvalloissa, Illinoisissa. Tuotetta voi tilata netistä, Dude-sivusto uutisoi.

Kuva, jonka @outerspacevodka julkaisi

Kuva, jonka @outerspacevodka julkaisi