Makwan Amirkhani iski jälleen – vei poliisin räppärin ovelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vapaaottelija Makwan Amirkhani on noussut tuhansien suomalaisten idoliksi sekä urheilullisen menestyksen että erityisesti upeiden some-päivitystensä myötä. Kurditaustainen turkulainen on nyt järjestänyt ystävälleen melkoisia sydämentykytyksiä käytännön pilallaan.

Makwan oli poliisin kanssa matkalla eräälle koululle, kun hän huomasi olevansa lähellä räppäri Prinssi Jusufin kotia. Koska kiirettä ei ilmeisesti ollut, päätti Makwan järjestää ystävälleen hieman ylimääräistä jännitystä viemällä poliisin räppärin ovelle ”tekemään kotietsintää”.

– Matkalla aurinkolahden peruskoululle. Kun kerta oltiin Musta Barbaari ja Prinssi Jusufin hoodeilla, niin pitihän sitä käydä moikkaamassa, Makwan Amirkhani kirjoittaa videon yhteydessä.

Matkalla aurinkolahden peruskoululle. Kun kerta oltiin Musta Barbaari ja Prinssi Jusufin hoodeilla, niin pitihän sitä käydä moikkaamassa! #police I was on my way to hold a speech for the young kids about my life. We went to say hello to my homies, this police woman said to my friend "we came to search your house". UFC #police

Lähettänyt Makwan Amirkhani 29. lokakuuta 2015

Katso video tästä.