Pakokauhua Meksikossa: Valtava kallio sortui moottoritielle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meksikossa Santa Fen kaupungissa on sattunut vaarallinen onnettomuus, kun suuren kallion seinä alkoi sortua moottoritien vieressä. Liikenne onnistuttiin pysäyttämään ennen kuin pahin maanvyörymä pääsi tapahtumaan.

Daily Mail -lehden mukaan kallioseinämältä alkoi aluksi pudota kiviä ja lopulta seinä petti kokonaan. Valtava maanvyörymä on tallentunut useiden silminnäkijöiden videoille. Pelastustyöntekijöiden mukaan 15 autoa jäi maanvyörymän alle, mutta ihmiset ennättivät onneksi alta pois. Kukaan ei onneksi loukkaantunut onnettomuudessa.

Viranomaisten mukaan kallion ylle rakennetut talot ovat luvattomia, sillä rakennustöiden yhteydessä oli paljastunut maanvyöryn vaara. Rakennuttajat ottivat kuitenkin riskin ja nyt he joutuvat todennäköisesti maksamaan siitä kovan hinnan. Tällä kertaa talot eivät vaurioituneet, mutta ehkäpä seuraavalla kerralla ei käy yhtä hyvä tuuri.