Ciara juhli näyttävästi – seksikäs kissanainen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ciara täytti 25. lokakuuta 30 vuotta ja juhli pyöreitä täyttäessään näyttävästi kuten asiaan kuuluu. Ciaran mies Russell Wilson oli järjestänyt rakkaalleen syntymäpäiväjuhlat, joissa vieraat olivat annetun teeman mukaisesti pukeutuneet erilaisiksi supersankarihahmoiksi ja nähneet todella vaivaa upeiden asujensa eteen.

Ciara varasti yllätysjuhlissaan kaikkien huomion onnistuneella puvulla, joka teki hänestä seksikkään kissanaisen. Ciara ja hänen poikaystävänsä Russell Wilson muodostivat illan näyttävimmän parin Wilsonin ollessa pukeutuneena Batmaniksi.

Paikalla oli monia mainetta niittäneitä viihdealan ykkösnimiä kuten esimerkiksi Beyonce, joka oli pukeutunut X-Menistä tutuksi Storm-hahmoksi näyttävän valkoisen peruukin ja piilolinssien avulla. Ciaralla ja Wilsonilla oli käytössään myös katseet kääntävä Batmobile, jolla pari oli hurjastellut juhlapaikalle.

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi

Unreal…

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi

Batman To My Rescue ❤️

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi

My Little Superman ?

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi

Family Friends and Team Goals… #TheBestSurpriseBirthdayEver… ❤️

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi

Still Floating….. @lilyjcollins @marielwashere #TheBestSurpriseBirthdayPartyEver ❤️

Kuva, jonka Ciara (@ciara) julkaisi