Lesbopariskunta etsii spermanluovuttajaa Facebookissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ashleigh Habgood ja Alley Williams ovat olleet pitkään yhdessä ja päättäneet haluavansa lapsen. Ainut asia, joka heiltä lasten tekoa ajatellen puuttuu on sperma, jota pariskunta on alkanut etsimään hieman epätavallisempaa reittiä pitkin.

Uusiseelantilainen pariskunta etsintäkuuluttaa Facebookissa miestä, joka luovuttaisi heille spermaa. Pariskunta myöntää Facebookin olevan kanavana tällaiseen ilmoitukseen hieman omituinen, mutta julkaistessa sosiaalisessa mediassa kaiken muunkin elämästään he päättivät rohkaista mielensä ja etsintäkuuluttaa sperman luovuttajaa.

Naisten kirjoittama ilmoitus on todella yksityiskohtainen ja luetteloi muun muassa sen, millaisia luonteenpiirteitä tai ulkonäöllisia seikkoja luovuttajalta olisi hyvä löytyä.

Pariskunta toivoisi sperman luovuttajan olevan utelias, atleettinen ja luova. Luovuttajan halutaan olevan myös terve, ystävällinen, pitkä ja sellainen, joka ei halua olla tulevan lapsen isä. Naiset haluavat olla ainoina vanhempina lapsensa elämässä ja puhua luovuttajasta myöhemmin lapselleen kertoen: ”Hän on ystävällinen mies, joka antoi meille spermaansa”.

THIS IS NOT A HACK: So… Alley and I have been tossing up whether to put this on Facebook and there will be many…

Posted by Ashleigh Habgood on Saturday, October 24, 2015

Katso päivitys tästä.