Onko yli-ihmisiä olemassa? Videon temppuja vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset julkaisevat verkossa niin paljon mahtavaa sisältöä videoiden muodossa päivittäin, että monet helmet menevät väkisinkin silmien ohi. Onneksi yksi YouTube-kanava tulee ihmisten pelastukseksi ja kerää yhteen joka kuukausi uusia videoita, joissa ihmiset esittelevät epätodelliselta tuntuvia kykyjään ja taitoja, joiden harjoitteleminen on selvästikin vaatinut tuhansia tunteja.

People are Awesome kerää joka kuukausi yhteen ihmisten tekemiä uskomattomia suorituksia, jotka on videoitu ja julkaistu YouTubessa. Tälläkin kerralla koostevideo hämmästyttää ja saa ihmettelemään monien ihmisten lahjakkuutta ja taitoa, joka on varmasti pitkän harjoittelun tulosta.

People are Awesome teki aiemmin myös videon, jossa oli koostettuna pelkästään lasten tekemiä erilaisia uskomattomia asioita. Ihmisten periksiantamattomuus, kärsivällisyys ja halu kehittyä saa väistämättä katsojankin motivoitumaan ja arvostamaan kovalla työllä saatuja lopputuloksia.