Kiireisen perheenäidin vatsalihasjumppa – helppoa kuin leikki!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lapsiperheen arki on usein kiireitä täynnä ja joskus vanhempien on haasteellista löytää aikaa kuntoilemiseen. Videobloggaaja ja perheenäiti Marita Fitness on löytänyt ratkaisun ongelmaan, sillä hän on keksinyt tavan kuntoilla ja leikkiä lasten kanssa samanaikaisesti.

Marita Fitness on julkaissut Youtube-kanavallaan videoita, joissa hän esittelee erilaisia kuntoiluvinkkejä. Yhdellä videoista Marita on perehtynyt vatsalihasten treenaamiseen.

Kuntoiluvälineinä hän käytti lapsensa pehmoleluja. Perheenäiti asettui lattialle selinmakuulle ja sitten hän nosteli pehmoleluja jaloillaan. Maritan tytär matki äitiään ja hänestä oli huvittavaa temppuilla äidin kanssa. Vaikuttaisi siltä, että äiti on keksinyt tehokkaan keinon treenata vatsaansa leikin keskellä.