Polttarisankari oli yllytyshullu: Temppuilulle märkä päätös!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa Cumbriassa juhlinut polttariporukka oli saanut hauskan päähänpiston. Kaverukset olivat alkaneet yllyttää tulevaa sulhasta uhkarohkeaan temppuun. Polttareidensa kunniaksi Adam Hartly otti haasteen vastaan.

Mies otti vauhtia ja hyppäsi satamalaiturilta toiselle laiturille. Parin sekunnin ajan miehen temppu näytti onnistuneen, mutta sitten jokin meni pieleen. Mies ei onnistunut tasapainoilemaan laiturilla vaan hän kaatui taaksepäin.

Polttarisankari molskahti veteen epäonnistuneen hypyn seurauksena. Satamalaiturilla seisoskelleet kaverit olivat ratketa naurusta. Onneksi Adamin hymy ei hyytynyt kylmään veteen pulahtamisen seurauksena ja juhlat jatkuivat hyvissä merkeissä. Yllyttäjien ansiosta sulhasen polttarivideolla on loistavaa materiaalia sulhasen pelleilystä.