Tyttö vapautti perhosen – ystävän hyvästeleminen kirpaisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perhosen kanssa ystävystynyt pikkutyttö oli joutunut kovan paikan eteen, sillä hänen täytyi vapauttaa perhonen takaisin luontoon. Perheenäiti on kuvannut sydäntäriipaisevan hetken videolle. Vaikka tyttö ymmärsi, että perhosen vapauttaminen oli oikein, tuntui hänestä ikävälle menettää ystävä.

Lapsukainen purskahti itkuun huomatessaan, että perhonen lensi tiehensä. Perheenäiti ajatteli, että suklaa auttaa tyttären sydänsuruihin ja hän tarjosi tytölle palan kakkua. Murhe ystävän menettämisestä hälveni hetkeksi.

Daily Mail -lehden mukaan äiti totesi pian, että tytär tarvitsisi suuremman annoksen suklaata sydänsurujensa paikkaamiseen, sillä palan syötyään hän alkoi jälleen nyyhkyttää. Lopulta tyttö hyväksyi, että perhonen oli onnellinen muiden kaltaistensa seurassa. Suklaakakku näytti tehonneen, sillä lopulta ikävä alkoi lievittää. Pienen tytön tunteeseen on helppo samaistua, sillä iästä riippumatta ystävän menettäminen kirpaisee aina.