Heidillä hervoton Halloween-asu: Jättirintainen Jessica Rabbit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Klum nousi taannoin otsikoihin Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaan, Donald Trumpin väitettyä ettei huippumalli ole enää täyden kympin nainen. Klum vastasi nokkelasti videolla, jossa hänen paitaansa on kirjoitettu numero 9.99. Viikonloppuna Heidi järjesti julkkisvieraille näyttävät Halloween-bileet.

New Yorkin LAVO-yökerhossa järjestetyissä juhlissa emäntä itse oli pukeutunut illan näyttävimpään asuun, sillä supermalli oli pukeutunut Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? -elokuvasta tutuksi jättirintaiseksi Jessica Rabbitiksi. Asu oli yksi Halloweenin näyttävimmistä.

Mallinauran ohella Heidi Klum on työskennellyt television parissa. Hänet on nähty esimerkiksi Saksan Huippumalli haussa ja Muodin huipulle -ohjelmien juontajana ja tuomarina. Muodin huipulle -ohjelma poiki tähdelle myös Emmy-ehdokkuuden.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash