Karmiva selfie: Thor-näyttelijä poseerasi jahtihämähäkin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Chris Hemsworth on saanut kotiinsa kutsumattomia vieraita Halloweenina. Australialaiskomistuksen asuntoon oli nimittäin tunkeutunut valtava jahtihämähäkki. Toisin kuin voisi luulla, hämähäkki oli aito eikä mikään Halloween-koriste.

Luonto- ja eläinystävänä tunnettu Chris suhtautui hämähäkkiin kuin vanhaan tuttuun. Sen sijaan, että mies olisi heti häätänyt asunnossa olevan tunkeilijan, ryhtyi hän poseeraamaan yhteiskuvissa sen kanssa.

Jättiläismäiset jahtihämähäkit ovat osa Australian luontoa ja Chris on tottunut niihin. Monet olisivat todennäköisesti ottaneet jalat alleen hämähäkin nähtyään. Daily Mail -lehden mukaan Chris suhtautui asiaan rauhallisesti ja hämähäkki vapautettiin takaisin luontoon ilman draamaa. Tarina ei kerro, mitä mieltä Hemsworthin espanjalaissyntyinen vaimo Elsa oli asunnossa pistäytyneestä tunkeiljasta.

Selfie with my mate. #HappyHalloween

Kuva, jonka Chris Hemsworth (@chrishemsworth) julkaisi