Mehiläisparvi hyökkäsi – kuusi ihmistä sairaalaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aggressiivisten mehiläisten lauma on hyökännyt ihmisten kimppuun Maricopassa, Arizonassa. Hyökkäyksen seurauksena kuusi ihmistä jouduttiin viemään sairaalaan hoidettavaksi. Yhdellä heistä oli yli 300 pistosta kehossaan.

Pelastuslaitos lähetti palomiehet alueelle etsimään mehiläisten pesää. Kaksi palomiehistä kärsi useista pistoksista tehtävän aikana. Guardian US -sivuston mukaan pesä onnistuttiin lopulta paikantamaan ja tarhurit veivät sen turvallisempaan paikkaan.

Tapaus on järkyttänyt yhdysvaltalaisia, sillä yhä useammin ihmisiä on joutunut hengenvaaraan aggressiivisten mehiläisten takia. Viime kesänä useita ihmisiä kiidätettiin sairaalaan erityisesti uudenlaisen mehiläislajin aiheuttaman vaaran takia. Amerikkalaiset ovat huomanneet, että erityisesti afrikkalaisen lajin ja tarhamehiläisen risteytys on osoittautunut äkäiseksi pesän puolustajaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat