Yhdysvaltojen presidenttiehdokas haukkui amerikkalaiset tyhmiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa pidetään ensi vuonna presidentinvaalit. Vaalipeliin olennaisesti kuuluu vastaehdokkaiden taustojen kaiveleminen ja kaapeissa olevien luurankojen paljastaminen. Republikaanien rivistä kisaan lähtevä aivokirurgi Ben Carson on haukkunut kansansa tyhmäksi.

Ben Carson on puhunut kyseenalaiseen sävyyn jo viime vuonna. Amerikkalaisia arvostelevat kommentit on kuvattu videolle, ja kuten arvata saattaa, on taltiointi kaivettu esiin juuri sopivasti ennen presidentinvaaleja. Carson sanoo videolla, että amerikkalaisia pidetään yleisesti tyhmänä, vaikka kaikki eivät olekaan.

– Monet kuitenkin ovat tyhmiä, Carson jatkaa samaan hengenvetoon.

Samainen mies on tänä vuonna kommentoinut Oregonissa tapahtunutta kouluammuskelua. Hän kysyi, miksi ihmiset olivat vain seisoneet paikoillaan sen sijaan, että olisivat hyökänneet ampujan päälle? Hän on myös sanonut, ettei muslimit voisi koskaan olla nousta Yhdysvaltojen presidentiksi. Lisäksi ehdokas vertasi vastikään aborttia orjuuteen, Elite Daily kertoo.