Pitbull-koira hengenvaarassa – isku piikkisikaan oli paha virhe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet koirat ovat liiankin innoissaan kohdatessaan villieläimiä, ja joskus tällaiset kohtaamiset päättyvät toisen osapuolen kannalta traagisesti. Niin tapahtui myös eräälle koiralle, joka hyökkäsi piikkisian kimppuun Cravenissa, Kanadassa. Koira nimittäin loukkaantui hengenvaarallisesti.

Pitbullit Mahalo ja Nestah olivat leikkimässä pihamaalla, kun ne näkivät piikkisian ja hyökkäsivät sen kimppuun. Isku oli paha virhe, sillä Mahalo sai ansionsa mukaan, kun piikkisian puolustuskeinot toimivat.

Piikit lävistivät nimittäin koiran rintakehän ja tunkeutuivat keuhkoihin saakka. Myös Nestah ja toinen koira saivat vammoja iskussaan. Mahalo pelastui vankan ruumiinrakenteensa ansiosta ja koska ihmiset lahjoittivat sen hoitoon peräti 10.000 dollaria rahaa. Kaikki kolme koiraa selvisivät hengissä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash