Poika avusti jonglööriä – heitti keilan suoraan jalkoväliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonglöörausta harjoitellaan aluksi yleensä palloilla, minkä jälkeen taidon karttuessa välineet voidaan vaihtaa johonkin hieman vaativimpiin esineisiin. Jos esityksen vaativuustasoa haluaa nostaa entisestään kuvioon voidaan heittää mukaan vielä tasapainottelulauta ja muutama lapsi.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa eräs jonglööri esittelee kahdelle lapselle taitojaan. Mies jonglööraa kahdella keilalla samalla, kun hän tasapainottelee laudalla, joka on asetettu rullan päälle. Mies pyytää esitystä seuraavaa poikaa heittämään hänelle kolmannen jonglöörauskeilan, jolloin lapsi tekee reippaasti työtä käskettyä.

Poika heittää jonglöörauskeilan miestä kohti vauhdilla, mutta ei saa heittoon tarpeeksi korkeutta. Keila osuu miehen haaruksiin, jolloin mies huutaa kivusta. Mies ei viitsinyt ilmeisesti lasten aikana huutaa, mihin keila oikeasti osui vaan tyytyi valittamaan kipeää jalkaansa. Poika taitaa kuitenkin ilmeestä päätellen tietää tasan tarkkaan mihin keila osui.