Staran kilpailuvoittajat tapasivat The Prodigyn: ”Ihan hel**tin mahtavaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin legenda The Prodigy esiintyi tiistaina Helsingissä, ja Stara sai harvinaisen tilaisuuden saada kaksi kilpailuvoittajaa tapaamaan henkilökohtaisesti yhtyeen tähtiä backsgatella. Illasta tuli ikimuistoinen kahdelle The Prodigyn fanille, joista toinen kuuli asiasta vasta paikan päällä.

Kilpailuvoittajaksi arvottiin Mikko Kohonen, jolla ei ollut vielä tuossa vaiheessa seuralaista päätettynä. Mikko kertoi kuitenkin heti aikovansa valita mukaansa jonkun toisen Staran lukijakilpailuun osallistuneista. Lopulta Kohonen valitsi seurakseen synttärisankari Siiri Hakasen, joka ei vielä tuolloin edes tiennyt tulevasta fanitapaamisesta.

Kuva: Mikko Kohonen
Kuva: Mikko Kohonen

Siirin ystävät olivat nimittäin osallistuneet Staran kilpailuun ja olisivat voittaessaan yllättäneet ystävänsä tämän suosikkiyhtyeen tapaamisella. Suunnitelma toteutui nyt hieman kiertotietä. Siiri sai tietää illan onnekkaasta käänteestä vasta paikan päällä, jolloin fanitapaamiseen olikin enää vain hetki aikaa.

– Tuli kyllä ihan yllätyksenä. Olin jo luopunu toivosta, että sinne pääsisin, kun en voittanutkaan Staran arvonnassa. Ilta oli kyllä jännitystä täynnä, Siiri Hakanen kertoi Staralle fanitapaamisen jälkeen.

– Oli ihan mahtavaa päästä jätkiä tapaamaan ja saada heidän allekirjoitukset tekemääni takkiin, joka on kopio Keithin takista. Paras syntymäpäivälahja mitä olisin voinut toivoa! Ihan hel**tin mahtavaa, eli suuri kiitos Mikolle kun minut päätti ottaa mukaan, Siiri kiitteli Mikkoa.