Ruotsin ja Norjan huimapäisimmät naiset Suomeen – Tampere Supercross viikonloppuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin ja ainoa supercross-sisähallikilpailu Tampere Supercross järjestetään jo neljättä kertaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa nyt perjantaina ja lauantaina. Supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia.

Tapahtuman tähtiesiintyjiin kuuluu myös häikäisevän kaunis ruotsalainen moottoripyöräkuski Jennie Hallestam. Supercross-kilpailujen väliaikanumerossa esiintyvä rämäpäinen Jennie on yksi viikonlopun valovoimaisimpia tähtiä. Hän on Pohjoismaiden ainoa naispuolinen freestyle motocross -kuljettaja.

Ruotsin hulluimmaksi naiseksi nimetty Jennie tunnetaan sosiaalisessa mediassa paremmin nimellä The Bikergirl. Hänellä on Instagramissa yli 64.000 seuraajaa. Naisellisuuttaan korostava Jennie on esimerkillinen valopilkku macho-henkisessä freestyle motocross -maailmassa.

Väliajalla nähdään myös toinen Instagramista tuttu näyttävä naiskuski, moottorikelkkamaailmasta tuttu norjalainen kaunotar Maria Sandberg. Maria on viime kesän ajan harjoitellut Freestyle Motocross pyörällä, ja nyt hänen odotetaan tekevän ensimmäisen julkisen esiintymisen motocross-pyörän selässä Tampereella.

Rämäpäisten naisten lisäksi Supercross-kilpailujen väliajoilla yleisöä viihdyttävät muun muassa StuntFreaksTeamin tähdet. Tampereella nähdään nimittäin ryhmän uuden ennennäkemättömän esityksen ensi-ilta. Ryhmän ensimmäinen YouTube-megahitti, Ruotsissa kuvattu Flying Snowmobile, keräsi muutamassa päivässä yli 400.000 katsomiskertaa. Kyseinen temppu huomioitiin erityisen hyvin ulkomailla esimerkiksi mobililaitteisiin keskittyvällä BGR-sivustolla ja Jackass-legenda Bam Margeran nettisaitilla.