Lampaat piereskelivät – lentokone teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Singapore Airlinesin Boeing-merkkisen kone joutui tekemään pakkolaskun Balille 26. lokakuuta palohälytyksen vuoksi. Perillä kuitenkin selvisi, että kyse oli jostain aivan muusta kuin tulipalosta.

Lentokone oli matkalla Australiasta Kuala Lumpuriin, kun ruumassa sijainneet palovaroittimet alkoivat yhtäkkiä hälyttämään. Balin kentällä koneesta ei kuitenkaan löydetty merkkejä savusta tai liekeistä.

Pian selvisi, että hältys oli aiheutunut ruumassa olleiden eläinten ilmoille päästämästä lannasta ja peräilmasta. Konessa matkusti nimittäin jopa 2.186 lammasta. The Aviator Herald -sivuston mukaan lentokone pääsi jatkamaan matkaansa Kuala Lumpuriin noin kahden ja puolen tunnin pysähdyksen jälkeen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat