Ovea koputettiin keskellä yötä – oven takana odotti järkytys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lutzissa asusteleva floridalaismies oli herännyt yöllä ulko-ovelta kuuluvaan paukkeeseen. Aluksi äänet olivat voimakkaita tömäyksiä ja sitten ne alkoivat muistuttaa raapimista. Perheenisä pelkäsi, että jollain hänen naapureistaan oli jokin hätänä ja hän kiiruhti avaamaan oven.

Metts Bahadir järkyttyi pahanpäiväisesti nähtyään ovensa takana alligaattorin. ABC Action News -sivuston mukaan mies laittoi ovensa kiinni ja soitti hätänumeroon. Pelastuslaitos riensi hätiin ja alligaattori onnistuttiin taltuttamaan.

Bahadir totesi, että hän on asunut Floridassa yli 30 vuotta, eikä hän ole koskaan nähnyt alligaattoria. Metts kertoi pelänneensä perheensä puolesta.

Mies kuvasi lyhyen videon öisestä vieraasta ja sen pelastusoperaatiosta. Daily Mail -lehden mukaan hurja tilanne päättyi lopulta ikävästi, sillä viimeisimpien tietojen mukaan alligaattori jouduttiin lopettamaan. Kiinniotossa ei onneksi loukkaantunut ihmisiä.