Ozzy Osbourne pyytää 1982 tapahtunutta virtsaamistaan anteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Black Sabbath -yhtyeen alkuperäisenä vokalistina tunnetuksi tulleen Ozzy Osbournen elämään mahtuu toinen toistaan hurjempia käänteitä ja tempauksia. Nyt rokkari aikoo pyytää julkisesti anteeksi yli 30 vuotta vanhaa humalaista tekoaan.

Ozzy Osbourne oli vuonna 1982 esiintymässä Teksasin San Antoniossa sijaitsevalla HemisFair Arenalla. Mies oli kovassa päihtymystilassa jo ennen esiintymistään. Yhtäkkiä kova virtsahätä yllätti rokkarin.

Ozzy tyhjensi rakkonsa kaupungissa sijaitsevan Alamon taistelun muistomerkin juureen. Juuri Melody Maker -lehden valokuvaussessioissa esiintynyt tähti oli pukeutunut pinkkeihin sukkahousuihin, joten hänen tekonsa noteerattii nopeasti. Mies joutui tputkaan, ja häneltä kiellettiin pääsy San Antonioon 10 vuodeksi.

Nyt Ozzy Osbourne on palaamassa San Antonioon History Channellin ohjelmasarjan kuvausten merkeissä. My San Antonio -sivuston mukaan tähti aikoo esittää kaupungille julkisen anteeksipyynnön virtsausepisodinsa vuoksi. Ozzy itse ei ole suostunut kommentoimaan anteeksipyyntö tarkemmin, sillä hän ei halua tehdä asiasta suurempaa ”spektaakkelia”.