Tanssii tähtien kanssa -skandaali Yhdysvalloissa – Krokotiilimiehen kuolemasta vaaditaan todiste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syyskuussa 2006 viihdemaailmaa kohtasi suuri suru, kun tosielämän Krokotiilimies Steve Irwin menehtyi Australiassa The Ocean’s Deadliest -televisiosarjan kuvausmatkalla keihäsrauskun iskun seurauksena. Sittemmin hänen nykyisin 17-vuotiaasta Bindi-tyttärestään tuli julkkis.

Bindi Irwin osallistuu parhaillaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun Yhdysvalloissa, mutta osallistuminen on nyt kohdannut odottamattoman ongelman. Paikallisen tuomioistuimen tuomari haluaa nimittäin saada todisteen siitä, että Bindin isä on todella kuollut.

Tyttären äiti on jo allekirjoittanut sopimuksen, mutta tuomari vaatii myös Bindin isää allekirjoittamana sopimuksen tai vastaavasti todistamaan, että isä on kuollut. Steve Irwinin fanit ovat tyrmistyneitä, että tuomari ei ilmeisesti ole tietoinen kuka Bindin isä oli ja mitä hänelle tapahtui.

Kohun myötä julkisuuteen päätyneestä sopimuksesta selviää, että Bindi Irwin tienaa jo pelkästä osallistumisesta televisiosarjaan mukavat 125.000 dollaria. Lisää rahaa tulee sen mukaan miten hän ohjelmassa pärjää. Nyt jo kahdeksannelle viikolle selvinnyt Bindi on tienannut bonuksineen 230.000 dollaria.

Splash
Splash