Tjäreborg lanseeraa uuden lifestyle-hotellikonseptin

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkanjärjestäjä Tjäreborg lanseeraa uuden lifestyle-hotellikonseptin. Casa Cook -hotellikonseptin kohderyhmänä ovat urbaanit ihmiset, jotka arvostavat designia ja hyvää tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Ensimmäinen Casa Cook -hotelli avataan Rodoksen Kolymbiaan toukokuussa 2016.

– Lomavalikoimamme laajenee nyt entisestään uuden Casa Cook -hotellikonseptin myötä. Meillä on tällä hetkellä kuusi hotellikonseptia ja tuntuu hyvälle, että voimme nyt tarjota asiakkaillemme yhä useampia korkealaatuisia hotelleja, sanoo Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel.

Kotiin viittaava Casa ilmentää konseptia, jossa jokainen hotelli rakennetaan yhtä yksilöllisesti kuin koti. Hotellissa on rento ja lämmin ilmapiiri, sisustukseen käytettävät taulut on tarkoin valittuja ja huonekaluina käytetään pääasiassa vintage-huonekaluja.

Jokaisen huoneiston terassilta on suora käynti uima-altaalle. Yhteisissä tiloissa on paljon pitkiä pöytiä, suuria istuintyynyjä, lepotuoleja ja sohvia, jotta hotellivieraat voivat rentouttaa kehonsa ja mielensä musiikkia kuunnellen tai hyvää ruokaa nauttien.

Jokainen hotellivieras voi elää oman päivärytminsä mukaan – myös mitä tulee ruokailujen ajankohtiin. Hotellin ravintolalla ei ole kiinteitä aukioloaikoja. Ruoka on valmistettu tarkoin valituista tuoreista lähialueilla tuotetuista raaka-aineista. Ravintolassa tarjoillaan terveellistä ruokaa ja ruokalajeja, jotka seuraavat kansainvälisiä ruokatrendejä.