Adelelta kiellettiin Twitter – känniviestit syynä!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Hello-singlen myötä julkisuuteen palannut Adele on tehnyt yllättävän sosiaaliseen mediaan liittyvän paljastuksen. Tähden managerit eivät nimittäin anna hänen päivittää omaa Twitter-tililään ilman, että viestit tarkistetaan ennen niiden jakamista Adelen 24 miljoonalle seuraajalle.

Adele esiintyi BBC-kanavan Graham Nortonin juontamassa ohjelmassa, jossa hän vastasi yleisön esittämiin kysymyksiin. Tähdeltä tivattiin, onko totta ettei tähti saa lähettää itse omia Twitter-viestejään. Laulaja paljasti huhujen pitävän paikkansa.

– Silloin kun Twitter oli uusi juttu minulla oli tapana twiittailla humalassa. Melkein nolasin itseni täysin muutamaan kertaan, Adele paljastaa.

– Managerini päättivät, että kahden ihmisen täytyy tarkistaa twiittini, ja jonkun muun täytyy lähettää ne tililleni. Mutta ne ovat kaikki kirjoittamiani. Kukaan muu ei kirjoita niitä, joku muu vain lähettää ne, tähti jatkoi.