Raju välikohtaus pikaruokalassa – asiakas räjäytti ilotulitteita sisällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoossa sijaitsevassa Chicken Cottage -pikaruokaravintolassa on sattunut kauhistuttava välikohtaus. Varhain aamulla ravintolaan saapuneet miesasiakkaat nimittäin sytyttivät ravintolassa palamaan ilotulitteita. Yksi raketeista räjähti asiakkaiden keskellä ja toinen lensi ravintolan keittiöön.

Tilanne on tallentunut ravintolan valvontakameralle. Puoli seitsemän aikaan aamusta ravintolassa oli asioimassa myös perheitä. Ihmiset säikähtivät miesten tempausta ja juoksivat ulos savun peittämästä ravintolasta.

Daily Mail -lehden mukaan ravintolan henkilökunta ilmoitti asiasta poliisille. Työntekijät olivat huomanneet kadulla hetkeä aiemmin miehiä, jotka räjäyttelivät ilotulitteita. Ilmeisesti osa heistä oli jatkanut vaarallista leikkiään myös ravintolassa.

Viranomaiset eivät ole saaneet tekijöitä kiinni. Ravintoloitsija on pyytänyt ihmisiltä apua sosiaalisen median kautta. Video on lähtenyt leviämään Facebookissa. Toivottavasti tekijät saadaan pian vastuuseen typeristä ja vaarallisista teoistaan.