Katy Perry päihitti Taylor Swiftin – eniten tienaava naisartisti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katy Perryn ja Taylor Swiftin välillä on tunnetusti pahaa verta. Tähdet ovat lukuisia kertoja ilmaisseet inhoaan toisiaan kohtaan mediassa, toisinaan suorasanaisesti, toisinaan hienovaraisin elein. Nyt näyttää siltä, että Katy Perry on päihittänyt vihollisensa ainakin yhdellä osa-alueella.

Forbes-lehti on paljastanut Katy Perryn olevan vuoden 2015 eniten tienannut naisartisti. Tähti on tiennannut tänä vuonna 135 miljoonaa dollaria, pitkälti Pirsmatic-maailmankiertueensa ansiosta.

Vuoden 2015 aikana 80 miljoonaa dollaria tienannut Taylor Swift päätyi Forbesin listalla toiselle sijalle. Kolmannelle sijalle ylsi hieman yllättäen jo 1960 ja 1970 -luvuilla suosiota niittänyt Fleetwood Mac -yhtye, joka tienasi suuria summia rahaa tuoreella On With The Show -kiertueellaan. Lady Gaga ja Beyonce päätyivät neljännelle ja viidennelle sijalle.