Nainen tunkeutui tiikeriaitaukseen eläintarhassa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omahan Nebraskassa sijaitsevassa Henry Doorly Zoo -eläintarhassa tapahtui lauantaina vaarallinen välikohtaus, kun humalainen nainen tunkeutui tiikereiden aitaukseen. Naisen tavoitteena oli ilmeisesti silittää aitauksessa elävää kissapetoa.

Viranomaisten mukaan nainen tunkeutui suljettuna olleeseen eläintarhaan varhain aamulla. Hän onnistui jollain tavalla livahtamaan turvakameroiden ohi eläinten aitaukseen. Aitauksessa elävä kolmijalkainen tiikeri hyökkäsi naisen kimppuun, ja puri häntä käteen.

Paikallisten KETV-uutisten mukaan nainen toimitettiin paikalliseen sairaalaan. Hänen vammansa olivat niin pahoja, että nainen saattaa menettää osia sormistaan.

Viranomaisten mukaan eläintarhaan tunketutunut 33-vuotias oli alkoholin ja/tai huumeiden vaikutuksen alainen, ja hän käyttäytyi aggressiivisesti sairaalan henkilökuntaa kohtaan. Nainen on aikaisemminkin ollut tekemisissä viranomaisten kanssa muun muassa rattijuopumuksen, vandalismin ja myymälävarkausten merkeissä.