Pieni merenneito valittiin: Chloe Moretz päärooliin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rakastetusta Pieni merenneito -elokuvasta on tekeillä uusi elokuvaversio. 18-vuotias näyttelijätär Chloe Moretz ilmoitti äskettäin, että hän on saanut pääroolin elokuvasta. Moretz julkaisi tiedon Instagramissa ja kertoi faneilleen, ettei hän voisi olla onnellisempi roolistaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Variety-lehden mukaan elokuvaversion käsikirjoitus pohjautuu H. C. Andersenin satukirjaan, aivan kuten Disneyn animaatioelokuvakin. Chloe on innoissaan siitä, että hänellä on elokuvarintamalla näyteltävänään kaksi täysin erilaista roolia.

Moretz nimittäin osallistui hiljattain Neighbors 2 -elokuvan kuvauksiin, jossa hänen roolinaan oli näytellä kapinallista opiskelijatyttöä. Rooli Pieni merenneito -elokuvassa tulee olemaan sen vastakohta.